Close

Masné výrobky

Zamilujte si naše jehněčí klobásky a paštiku, nebo si vychutnejte párečky s jehněčím či kmínové klobásky.

Statek Horní Dvorce: bosanka

Bosanka klobása maďarského typu

Fermentovanou klobásu maďarského typu vyrábíme z vepřového, jehněčího a hovězího masa. Bezlepkový výrobek.

Složení
Jehněčí maso (min. 25 %), vepřové maso, hovězí maso, koření, sůl (max. 4,2 %), dusitanová sůl, voda, cukr

Trvanlivost: 30 dní
Balení: volně loženo nebo vakuově baleno
Porce: volně ložená klobása na váhu, nebo balená jednonožička (cca 130 g) nebo dvojnožička (cca 260 g)

Statek Horní Dvorce: játrová paštika s jehněčími játry

Paštika s jehněčími játry

Játrová jehněčí paštika je tepelně upravený výrobek s 30% podílem jehněčích jater. Velmi jemná a chutná pochoutka je vyráběna dle tradiční místní receptury a dochucena pouze kořením. Paštika s jehněčími játry je ruční farmářský výrobek, který je svým složením vhodný i pro bezlepkovou dietu.

Složení
Jehněčí játra (min. 30 %) vepřové maso (min. 25 %) vepřové sádlo, koření, sůl (max. 3 %)

Trvanlivost: 60 dní
Balení: plech
Porce: hmotnost obsahu min. 100 g