Close

Jehněčí maso

Vychutnejte si jehněčí maso na grilu, do guláše, ragú nebo k pečení. Naše jehněčí maso je jemné a zdravé maso z mladých beránků.
jehněčí maso - krkovice

Jehněčí krkovice bez kosti

Maso je porcováno na přibližně půlkilové balíčky. Vakuově baleno. Jehněčí krkovice je svalovina mírně prorostlá tukem. Je vhodná k přípravě gulášů, perkeltů, ragú, do rizota apod.

jehněčí koleno

Jehněčí kolínka

Maso je baleno jako 2 ks kolínek o celkové váze cca 0,5 kg. Vakuově baleno. Jehněčí kolínko – přední a zadní kolínka jsou šťavnaté a plné kolagenu. Nejlepší způsob pro přípravu jehněčího kolínka je dlouhé a pomalé pečení.

Jehněčí hřbet

Jehněčí hřbet bez kosti

Maso je porcováno na přibližně půlkilové balíčky. Vakuově baleno. Jedná se o nejlibovější a nejjemnější část, která je vhodná například na přípravu medailonků, na gril či tataráček.

Jehněčí plec

Jehněčí plec bez kosti

Maso je porcováno na přibližně půlkilové balíčky. Vakuově baleno. Jehněčí plec – partie z přední části jehněčího masa. Velmi chutné maso z plece je díky obsahu kolagenu šťavnaté. Připravuje se pečením, je vhodné také do guláše nebo na přípravu ragú. Je to nejvhodnější část masa na pečení a přípravu omáček.

Jehněčí kýta

Jehněčí kýta bez kosti

Maso je porcováno na přibližně půlkilové balíčky. Vakuově baleno. Jehněčí kýta – část jehněčího zadního. Poměrně libová svalovina patří mezi nejžádanější části jehněčího masa. Nejčastější úpravou jehněčí kýty je smažení (minutky, řízky, čína atd.) a grilování.

Jehněčí steak

Jehněčí steak sekaný z kýty

Balení obsahuje 2-4 steaky o celkové váze cca 0,5 - 0,7 kg. Vakuově balené. Jehněčí steaky – plátky kýty připravíte na mnoho způsobů. Poměrně libové maso je vhodné ke grilování a přípravu minutek.

Jehněčí maso - kotlety

Jehněčí kotletky

Maso je baleno jako přibližně 6-8 ks kotletek s žebírkem o celkové váze cca 0,5 kg. Vakuově baleno. Jehněčí kotletky jsou vhodné pro minutkovou kuchyni.

Jehněčí maso mleté

Mleté jehněčí maso

Maso je porcováno na přibližně půlkilové balíčky. Vakuově baleno. Mleté jehněčí maso je vhodné pro přípravu například bolognské omáčky, lasagní nebo sekaných pečení, karbenátků, burgerů, jehněčí mousaky apod. Pro vyváženou chuť doporučujeme smíchat s jinými druhy mletého masa (např. vepřovým).

Produkce masa na farmě je sezónní záležitost. Po celý rok lze u nás zakoupit jehněčí maso mražené.